Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Kárpittisztítás

Autókárpit tisztítás

[ Tekintse meg kárpittisztítás galériánkat is! ]

PROFI MINŐSÉGBEN, MEGFIZETHETŐ ÁRON!

Az autó belsejében lévő szövetek (tetőkárpit, ülések, padló szövet) ipari vegyszerek felhasználásával, tisztíthatóak a legjobban! Az általunk alkalmazott mélymosásos eljárás biztosítja, hogy a szövetek belsejében lévő szennyeződéseket el tudjuk távolítani, a kellemetlen dohányfüstöt megszüntetni. Ez az egyetlen olyan módszer, amellyel olyan tiszta lesz autója, mint új korában. A munka végeztével az autókat teljesen kiszárított állapotban adjuk vissza tulajdonosának.

Kárpittisztítás télen is!

Hamarosan beköszönt a tél, a hideg, a hó és a rengeteg eső, és ez azzal jár, hogy autónkat folyamatosan érik majd a külső időjárási tényezők, a hideg, a jég, a pára. Az esőtől cseppfoltos marad a motorháztető, a párát törölgetjük, ami miatt foltos lesz az üveg, és még sorolhatnánk, így télen kifejezetten fontos a kárpittisztítás és az autómosó használata.

Sokan félnek a téli tisztítástól, hogy nem szárad meg rendesen járművük, és a téli hidegben ráfagyhat a víz, és áthűlhet az autó. Megnyugtatjuk, ettől nem kell félnie, hiszen az autó teljesen kiszárítva kerül vissza a tulajdonosához, sőt, szolgáltatásaink igénybevétele alatt csereautót is igényelhet!

Ha autóját teljesen tisztán szeretné visszakapni, forduljanak hozzánk!

Kárpit tisztítás nálunk magába foglalja:

  • szövetek mosását, tisztítását
  • belső és külső műanyagok tisztítását, ápolását
  • bőrfelületek tisztítását, ápolását
  • ablakok tisztítását
  • az autó külső vegyszeres mosását
  • gumik ápolását
  • felnik tisztítását

A kárpittisztítás galériában végignézheti a teljes munkafolyamatot és láthatják milyen alapos munkát végzünk autókozmetikánkba.

Óvja bőr ülését a mi segítségünkkel!

borapolas-autobor-tisztitasSzámos autótulajdonos részesíti előnyben a bőr ülést, hiszen rendkívül elegáns megjelenést biztosít a járműnek. Ám a bőr, a rendszeres igénybevétel miatt, hajlamos a kopásra, gyűrődése, sőt van, hogy durvább felületi sérülések alakulnak ki rajtuk, így a karbantartás és kárpittisztítás időről-időre szükségessé válik.

A gyártók természetesen megfelelő minőségű bőrből készítik az üléseket, ennek ellenére csak akkor maradnak hosszú életűek, ha azok rendszeres és alapos tisztítása után kondíció ápolásáról is gondoskodnak tulajdonosaik. A kárpittisztítást félévente érdemes elvégeztetni, különösen az üléseket és háttámlákat kell gondosan letisztítani.

Érdemes lanolinos és viaszt tartalmazó bőrkárpit tisztítót használni, mert ezek nem csak tisztítják, hanem kondicionálják is a bőrt, a festett felületeket megóvják a kirepedezéstől és a fakulástól.

Bízza Ön is szakértőkre a kárpittisztítást! Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy az autóülés is olyan lesz, mint új korában!

Kárpittisztítás áraink

Teljes autó kárpittisztítás: 22 000 Ft-tól
Csak az autó ülések tisztítása : 9000 Ft-tól

*Az árak a szennyeződéstől, autó típustól függően eltérhetnek de ez személyes egyeztetést igényel!

[ Tekintse meg kárpittisztítás galériánkat is! ]

csereauto-javitas-idejere

Csereautó a javítás idejére!

Új szolgáltatásként szalonunkban csereautó igényelhető a javítás idejére, továbbá bevezettük a “Hozom-viszem” szolgáltatást, így ha kéri, elmegyünk autójáért, és vissza is visszük Önnek.

Tovább
borfestes-bor-felujitas

Bőrfestés, bőr felújítás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel, ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, az ülés kiégett, kiszakadt, összefirkálták vagy színe már nem illik az adott környezetbe

Tovább
karosszeriajavitas-fenyezes

Karosszériajavítás, fényezés

Karosszéria lakatos műhelyünk teljes körű, magas színvonalú referenciáival várja kedves vendégeit. Vállaljuk céges flották kezelését, autóparkok szervizelését is.

Tovább

NÁLUNK MINDENT EGY HELYEN TALÁL!

Az autókozmetikai szolgáltatásoktól egészen a karosszériajavításig, autófényezésig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook

YouTube