Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Kárpittisztítás

Autókárpit tisztítás

[ Tekintse meg kárpittisztítás galériánkat is! ]

PROFI MINŐSÉGBEN, MEGFIZETHETŐ ÁRON!

Az autó belsejében lévő szövetek (tetőkárpit, ülések, padló szövet) ipari vegyszerek felhasználásával, tisztíthatóak a legjobban! Az általunk alkalmazott mélymosásos eljárás biztosítja, hogy a szövetek belsejében lévő szennyeződéseket el tudjuk távolítani, a kellemetlen dohányfüstöt megszüntetni. Ez az egyetlen olyan módszer, amellyel olyan tiszta lesz autója, mint új korában. A munka végeztével az autókat teljesen kiszárított állapotban adjuk vissza tulajdonosának.

Kárpittisztítás télen is!

Hamarosan beköszönt a tél, a hideg, a hó és a rengeteg eső, és ez azzal jár, hogy autónkat folyamatosan érik majd a külső időjárási tényezők, a hideg, a jég, a pára. Az esőtől cseppfoltos marad a motorháztető, a párát törölgetjük, ami miatt foltos lesz az üveg, és még sorolhatnánk, így télen kifejezetten fontos a kárpittisztítás és az autómosó használata.

Sokan félnek a téli tisztítástól, hogy nem szárad meg rendesen járművük, és a téli hidegben ráfagyhat a víz, és áthűlhet az autó. Megnyugtatjuk, ettől nem kell félnie, hiszen az autó teljesen kiszárítva kerül vissza a tulajdonosához, sőt, szolgáltatásaink igénybevétele alatt csereautót is igényelhet!

Ha autóját teljesen tisztán szeretné visszakapni, forduljanak hozzánk!

Kárpit tisztítás nálunk magába foglalja:

  • szövetek mosását, tisztítását
  • belső és külső műanyagok tisztítását, ápolását
  • bőrfelületek tisztítását, ápolását
  • ablakok tisztítását
  • az autó külső vegyszeres mosását
  • gumik ápolását
  • felnik tisztítását

A kárpittisztítás galériában végignézheti a teljes munkafolyamatot és láthatják milyen alapos munkát végzünk autókozmetikánkba.

Óvja bőr ülését a mi segítségünkkel!

borapolas-autobor-tisztitasSzámos autótulajdonos részesíti előnyben a bőr ülést, hiszen rendkívül elegáns megjelenést biztosít a járműnek. Ám a bőr, a rendszeres igénybevétel miatt, hajlamos a kopásra, gyűrődése, sőt van, hogy durvább felületi sérülések alakulnak ki rajtuk, így a karbantartás és kárpittisztítás időről-időre szükségessé válik.

A gyártók természetesen megfelelő minőségű bőrből készítik az üléseket, ennek ellenére csak akkor maradnak hosszú életűek, ha azok rendszeres és alapos tisztítása után kondíció ápolásáról is gondoskodnak tulajdonosaik. A kárpittisztítást félévente érdemes elvégeztetni, különösen az üléseket és háttámlákat kell gondosan letisztítani.

Érdemes lanolinos és viaszt tartalmazó bőrkárpit tisztítót használni, mert ezek nem csak tisztítják, hanem kondicionálják is a bőrt, a festett felületeket megóvják a kirepedezéstől és a fakulástól.

Bízza Ön is szakértőkre a kárpittisztítást! Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy az autóülés is olyan lesz, mint új korában!

Kárpittisztítás áraink

Teljes autó kárpittisztítás: 22 000 Ft-tól
Csak az autó ülések tisztítása : 9000 Ft-tól

*Az árak a szennyeződéstől, autó típustól függően eltérhetnek de ez személyes egyeztetést igényel!

[ Tekintse meg kárpittisztítás galériánkat is! ]

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/niagaracarwash/niagaracarwash.hu/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47

YouTube