Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Karosszériajavítás

karosszeriajavitas-autofenyezes-02Műhelyünkben komplex és professzionális kiszolgálásban van része minden ügyfélnek. Legyen szó karambolos vagy sérült autó helyreállításáról, vagy csak egyes karosszéria elemek újrafényezéséről, nálunk egy helyen megtalál mindent.
Javító és fényező szolgáltatásaink: autófényezés, karosszériajavítás, szélvédőcsere, motorfényezés, autórestaurálás, autópolírozás, fényszóró polírozás, fényszórólakkozás, autókárpit tisztítás, autókárpit javítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány bőrözés.

karosszeriajavitas-autofenyezes-01Az ilyen bő kínálat ritka és egyedi, de mi ezt is összehoztuk, ezzel megkímélve Önt különböző műhelyek keresgélésétől. Még egy terhet levéve az Ön válláról, karambolos autójának teljeskörű biztosítás ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges műhelyünkbe is szállítunk.
Elvégzett munkáink minőségére nagy figyelmet fordítunk és igyekszünk a magas színvonalat tartani.

Reméljük Önt is elégedett ügyfeleink között tudatjuk!
Hívjon, segítünk! 06 70 389 8290 / 06 70 238 3939

Bővebb információ: www.novacar.hu

 

Sérült autó karosszéria javítása

Sérült autó karosszéria javításaKarosszéria javításra sajnos sok minden miatt szükség lehet. Idővel rozsdásodás is kezdődhet, ez esetben nehezebb megjavítani a karosszériát, de gyakoribb, hogy valamilyen karambolos sérülés miatt szorul az autó szervizelésre.

Természetesen a karosszéria javítási technikája függ a sérülés típusától és mértékétől. Hagyományos módon a sérült elem felmelegítése és kiegyengetése történik, de ezt elsősorban az enyhébb sérülések esetén használjuk. Egy másik, az úgynevezett rész elemcserés technika lényege, hogy a sérült részeket kicseréljük újakra, teljes elemcserés módszer esetén ennél nagyobb rész kerül cserére: ilyenkor a gyári illesztési helyeken vágjuk szét a karosszériát. Csepeli autókozmetikánk mindig az ideális módszert választja karosszéria javításkor, hiszen nekünk ügyfeleink elégedettsége és a legmagasabb fokú kiszolgálása a célunk.

Ha autója karosszéria javításra szorul, forduljon hozzánk bátran, tapasztalt kollégáink kedvező áron varázsolják újjá járművét!

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/niagaracarwash/niagaracarwash.hu/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47

YouTube