Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Bőrfestés

Ki szeretné tisztíttatni autója kárpitját? Akkor a legjobb helyen jár! Keressen fel minket elérhetőségeinken, és segítünk!

A Niagara Carwash Kft. tevékenységi köreibe tartozik a bőrbútorok, bőr autó kárpitok tisztítása, felújítása, bőr festése, javítása, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazás, amelyet a Németországi Leder Centrum által forgalmazott gyári festékekkel tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Ismereteinket nemcsak munkáink végzése során összegyűjtött szakmai tapasztalatainkkal, hanem profi szakemberek segítségével is gyarapítottuk.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatást nyújtsunk, amelyek az igényeiknek a leginkább megfelelnek.

Ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület, kikopva, elzsírosodva, elkoszolódva kiégett, kiszakadt, összefirkálták színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta, nem kell megválnia tőle, párnákkal, takarókkal eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni.

Kifakult, kirepedezett a bőr az autójában? Szeretné az eredeti színében látni az autó kárpitját?

mercedes320004 mercedes320095

BŐR AUTÓKÁRPITOKAT, EREDETI GYÁRI SZÍNNEL ÚJÍTUNK FEL!

Bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!

Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága!

Ingyenes szaktanácsadás, bőrápolással, bőrtisztítással, bőrfelújítással, bőrfestéssel kapcsolatban
Telefonon 06/70-432-2761 vagy e-mailben: info@niagaracarwash.hu

Bővebb információ: www.autoborfestes.hu

 

Nem csak tisztítjuk a kárpitot, fel is újítjuk!

Nem csak tisztítjuk a kárpitot, fel is újítjuk!A bőr egyszerre vált ki az emberekből csodálatot és aggodalmat is. Gyönyörű, lenyűgöző, minőségi anyag, ami rendkívül jól mutat egy elegáns, vagány vagy éppen feltűnő autó kárpitjaként. Ám a bőr különleges ápolást és odafigyelést kíván.

A rendszeres kárpittisztítás, az odafigyelés mellett is adódhatnak balesetek, melyek óhatatlanul nyomot hagynak egy-egy kitisztíthatatlan folt képében. A hétköznapok mellett az idő is kiveszi a részét a bőr felületének amortizálásából, olyannyira, hogy a kopások, szakadások eltüntetéséhez már bőrfestésre lehet szükség.

Amennyiben az Ön autójának kárpitja is ilyen állapotban van, ne halogassa tovább a felújítását! Hozza el hozzánk autóját, és mi nem csupán a kárpittisztításról, de a bőrülések felújításáról is gondoskodunk. A bőrfestés során képesek vagyunk visszaállítani a bőrülések eredeti gyári állapotát, így azok szinte szebbek lesznek, mint újkorukban voltak.

Visszaadjuk autója szépségét, kezünk alatt újjászületik a bőr is!

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/niagaracarwash/niagaracarwash.hu/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47

YouTube