Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Autómosás

Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné hozzáértő szakemberekre bízni tisztítását, takarítását, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Niagara Carwash kézi autómosónkat!

[ Tekintse meg autómosás galériánkat is! ]

Aktívhabos előmosás:
A gépjármű vegyszerrel történő bevonása, amely behatol a résekbe-hézagokba is, ahol feloldja a szennyeződéseket. Így tökéletesebb a külső tisztítás. Aktívhabos előmosásnál a bogarakat díjmentesen távolítjuk el.

Külső mosás:
A karosszéria nagynyomású borotvás előtisztítása kerékjáratokkal együtt, samponos lemosás, felnik mosása, ajtó falcok kitörlése. Mosás után a résekből a maradék víz sűrített levegővel való kifújása.

külső autómosás

Belső tisztítás:
Az utastér kárpitrészeinek porszívózása, műanyag felületek portalanítása, áttörlése, ablakok tisztítása, csomagtartó porszívózása – portalanítása.

Belső műanyagápolás:
A belső műanyag elemek szilikonmentes ápolóval történő kezelése, amely felélénkíti az elemek színét és késlelteti az anyag öregedését.

Felni tisztítás:
A ráégett szennyeződés speciális vegyszerrel történő fellazítása – eltávolítása.

Bőrápolás:
Belső bőrfelületek bőrápoló szerrel történő kezelése.

Védőviaszolás:
A karosszéria mosás utáni bepermetezése viasszal. A viasz fényesebbé teszi a járművet és védelmet nyújt az UV- AB sugárzás ellen és valamelyest csökkenti a káros külső hatásokat (bogár, madárürülék).

Gumiabroncs ápolás:
A gépjármű gumiabroncsainak szilikon mentes gumiápolóval történő kezelése.

Motormosás:
A motor és a motortér vegyszeres tisztítása.

[ Tekintse meg autómosás galériánkat is! ]

csereauto-javitas-idejere

Csereautó a javítás idejére!

Új szolgáltatásként szalonunkban csereautó igényelhető a javítás idejére, továbbá bevezettük a “Hozom-viszem” szolgáltatást, így ha kéri, elmegyünk autójáért, és vissza is visszük Önnek.

Tovább
borfestes-bor-felujitas

Bőrfestés, bőr felújítás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel, ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, az ülés kiégett, kiszakadt, összefirkálták vagy színe már nem illik az adott környezetbe

Tovább
karosszeriajavitas-fenyezes

Karosszériajavítás, fényezés

Karosszéria lakatos műhelyünk teljes körű, magas színvonalú referenciáival várja kedves vendégeit. Vállaljuk céges flották kezelését, autóparkok szervizelését is.

Tovább

NÁLUNK MINDENT EGY HELYEN TALÁL!

Az autókozmetikai szolgáltatásoktól egészen a karosszériajavításig, autófényezésig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook

YouTube