Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Autómosás

Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné hozzáértő szakemberekre bízni tisztítását, takarítását, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Niagara Carwash kézi autómosónkat!

[ Tekintse meg autómosás galériánkat is! ]

Aktívhabos előmosás:
A gépjármű vegyszerrel történő bevonása, amely behatol a résekbe-hézagokba is, ahol feloldja a szennyeződéseket. Így tökéletesebb a külső tisztítás. Aktívhabos előmosásnál a bogarakat díjmentesen távolítjuk el.

Külső mosás:
A karosszéria nagynyomású borotvás előtisztítása kerékjáratokkal együtt, samponos lemosás, felnik mosása, ajtó falcok kitörlése. Mosás után a résekből a maradék víz sűrített levegővel való kifújása.

külső autómosás

Belső tisztítás:
Az utastér kárpitrészeinek porszívózása, műanyag felületek portalanítása, áttörlése, ablakok tisztítása, csomagtartó porszívózása – portalanítása.

Belső műanyagápolás:
A belső műanyag elemek szilikonmentes ápolóval történő kezelése, amely felélénkíti az elemek színét és késlelteti az anyag öregedését.

Felni tisztítás:
A ráégett szennyeződés speciális vegyszerrel történő fellazítása – eltávolítása.

Bőrápolás:
Belső bőrfelületek bőrápoló szerrel történő kezelése.

Védőviaszolás:
A karosszéria mosás utáni bepermetezése viasszal. A viasz fényesebbé teszi a járművet és védelmet nyújt az UV- AB sugárzás ellen és valamelyest csökkenti a káros külső hatásokat (bogár, madárürülék).

Gumiabroncs ápolás:
A gépjármű gumiabroncsainak szilikon mentes gumiápolóval történő kezelése.

Motormosás:
A motor és a motortér vegyszeres tisztítása.

[ Tekintse meg autómosás galériánkat is! ]

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/niagaracarwash/niagaracarwash.hu/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47

YouTube