Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Autókozmetika

Autókozmetikai szolgáltatásaink:

  • Autómosás, motormosás
  • Autó polírozás
  • Fényszóró polírozás
  • Kárpittisztítás
  • Teljeskörű autókozmetika
  • Bőrfestés, bőr felújítás
  • Karosszériajavítás
  • Autófényezés
  • Szélvédő csere

 

Autópolírozás, fényszóró polírozás – Nem kell nyárig várni vele!

Autópolírozás, fényszóró polírozás - Nem kell nyárig várni vele!Egy tiszta, rendben tartott autó megbízhatóságot sugall – Ön is szeretné, hogy mindig kellemes legyen ránézni a gépkocsijára? Hogy ne tűnjön piszkosnak a karosszéria? Akkor ne habozzon, kérjen polírozást Ön is!

Mind az autópolírozás, mind a fényszóró polírozás olyan tevékenység, amit az emberek szívesen hagynak nyárra, pedig erre semmi szükség. Miért kellene a téli időben feltétlenül elhanyagolt autóval járnunk? Ugyanis a matt hatás a karosszérián éppen ezt a benyomást kelti, arról nem is beszélve, hogy a fényszóró polírozás még biztonsági szempontból sem elvetendő.

Amennyiben hozzánk fordul, biztos lehet benne, hogy profi munkát láthat majd viszont a pénzéért. Számunkra rendkívül fontos, hogy mindig tökéletesen végezzük a feladatunkat, ezért ha ránk bízza az autópolírozást és a fényszóró polírozást, akkor biztosan nem fog csalódni.

Ne feledje, kár megvárni a nyarat – az év bármely szakában érdemes eljönnie hozzánk! Legyen mindig szép az autója!

 

Az autókozmetika télen sem maradhat ki!

Az autókozmetika télen sem maradhat ki!Sokan úgy gondolják, hogy autójukat elég csak tavasszal és ősszel mosni, polírozni. Ez viszont nem igaz, az autókozmetika télen is nagyon fontos.

Sajnos ebben az évszakban van a leginkább kihívásoknak kitéve az autó, a téli időszak meglehetősen igénybe veszi a fényezést és az alvázat, amely beindítja a korróziót, sőt még balesethez is vezethet. A nem megfelelően eltakarított, csúszós utak miatt nagyon sok kár keletkezhet az autón, amiken csak az autókozmetika segíthet. Fontos, hogy télen is el legyenek távolítva a szennyeződések az utastér esetében is, hiszen a sós latyak, mely óhatatlanul a belső térbe kerül, komoly kárt okozhat a kárpiton.

A téli időjárás összességében jelentősen ront az autó esztétikai értékén, ezért érdemes odafigyelni autója ápolására a hideg hónapokban is. Autókozmetikával kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek! Közlekedjen a téli hónapokban is biztonságos és szép autóval!

 

Szépítsünk kocsinkat a jó időre

Szépítsünk kocsinkat a jó időreA tavasz közeledtével a kinti időjárási viszonyok is megváltoznak. Az elolvadt hó, latyak után kevesebb a felverődő anyag, amitől kocsink veszít a külső szépségéből, így ilyenkor érdemesebb egy teljes külső kozmetikával feldobni autónkat. Mindenki szívesebben jár autójával, ha annak tisztább, csillogóbb a külső megjelenése. Sokszor szempont is lehet gépjárművünk külső megjelenése az első benyomásnál, akár egy üzletfél előtt vagy csak ismerőseink előtt. Gondoskodnunk kell arról, hogy mindig büszkén vezethessük járművünket.

Autómosónkban teljes autókozmetikában lehet része járművének. Fontos a megjelenés, de az is lényeges, hogy ezt hozzáértő emberekkel érje el a tökéletes munka érdekében. Nálunk teljes körű tisztításban lehet része, mind a belső, mind külső téren. Az egyszerű autómosáson kívül külső fényezést, polírozást is igénybe vehet, és sok, egyéb más szolgáltatást, valamint lehetőség van a belső kárpit, esetleg bőr részek tisztítására is.

Ha igazán számít Önnek autója megjelenése, akkor válasszon minket és válassza teljes körű autókozmetikai szolgáltatásunkat! Tájékozódjon további szolgáltatásainkról honlapunkon!

 

Kárpittisztítás okosan – Varázsolja újjá autója belső terét!

Kárpittisztítás okosan - Varázsolja újjá autója belső terét!Autónk ápolásáról folyamatosan gondoskodnunk kell, ez nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem gépjárművünk élettartamát is meghosszabbíthatjuk, ha rendszeresen törődünk tisztításával, polírozásával.

Az autónk megújításához érdemes kifejezetten autókozmetikával foglalkozó szakemberek segítségét kérni, hiszen ők tisztában vannak azzal, hogy milyen módszerekkel és eszközökkel érdemes dolgozni. Gépjárművünk belső terének tisztaságáról is szükséges gondoskodnunk, és ami leginkább érintett rész ezzel kapcsolatban, az az ülés, vagyis a kárpit felület.

A kárpittisztítás fontos része az autókozmetikának, és nem mindegy hogyan, milyen tisztítószerekkel szabadítjuk meg a szennyeződéstől az anyagot. Mindenképp, az erre a feladatra speciálisan kifejlesztett kárpittisztító folyadékot használjuk, ugyanis, ha nem megfelelő vegyszerrel dolgozunk, az anyag nagy mértékben károsodhat, így akár kárpitcserére is sor kerülhet! Ha az ülések bőr huzattal rendelkeznek, akkor még inkább figyeljünk a megfelelő tisztításra és ápolásra, az ilyen felület hamar tönkre mehet, megrepedezhet.

Profi kárpittisztításért kérje szakértők segítségét, bátran forduljon hozzánk!

 

Bízza ránk az autókárpit tisztítását!

Bízza ránk az autókárpit tisztítását! Az autókárpit a rendszeres használatból kifolyólag ugyanolyan karbantartása és tisztításra szorul, mint az otthonában fellelhető ülőgarnitúrák. Mivel némiképp összetettebb az autókárpit tisztításának folyamata, érdemes a feladatot szakemberekre bízni, akik hatékony munkával gyönyörű tisztaságot varázsolnak az autóban. Ha Ön is ilyen szakembereket keres, forduljon hozzánk bizalommal!

Munkatársaink az autókárpit tisztítást olyan szakszerű technikával végzik, aminek köszönhetően teljesen újjászületik gépjárműve utastere, ezért öröm lesz újra az autóval utazni! Természetesen nem csak a tisztítási módszernek köszönhető a hatékony munka, hanem a kímélő, ugyanakkor erőteljesen fertőtlenítő hatású tisztítószereknek is, amelyek megalapozzák a makulátlan tisztaságot!

Az autókárpit tisztítás mellett a felület kiszárítását is vállaljuk, mert rendkívül kellemetlen egy nyirkos, enyhén nedves autókárpitra ráülni, ráadásul a szakszerű szárítás nélkül újra fennáll a veszélye annak, hogy baktériumok telepednek meg a kárpit felületén a befülledés következtében.

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/niagaracarwash/niagaracarwash.hu/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47

YouTube