Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Autó polírozás

Ezúton szeretném üdvözölni, kedves látogatóinkat és leendő ügyfeleinket.

Ha szeretné, hogy autója fényezéséről a mélyebb karcok is eltűnjenek, (ami még nem vágta át a lakréteget) és vissza akarja kapni újkori fényét, akkor jó helyen jár, mert megtalálta azt a helyet: ahol valóban eltűnnek a karcok és fénye vetekszik az új autókéval.
A legjobb minőségű anyagoknak, a legmodernebb gépeknek és eljárásoknak köszönhetően.

[ Tekintse meg autópolírozás galériánkat is! ]

Egy autó polírozása számunkra nem csak egy munka, amit el kell végezni, hanem egy újabb kihívás, amiből a maximumot, a tökéleteset kell kihozni!

Mi nem a legolcsóbbak, mi a legjobbak akarunk lenni! (természetesen mindenkinek elérhető áron)

Árban nem tudjuk felvenni a versenyt az irreálisan olcsón meghirdetett 2 óra alatt elvégzett autó polírozásokkal szemben. Ahol szinte semmit sem kap az ember a pénzéért. Csalódott, mert nem azt kapta amit várt, helyette csak magyarázkodást, hogy miért nem. Meglepetésként talán még ki kell fizetnie a külső mosást, mert az olcsó akciós polírozásban az nincs benne 🙂

Autókozmetikánkban minden autó fényezéséből igyekszünk a maximumot kihozni. Nagyon karcos rossz állapotban lévő elemeknél sem adjuk fel, ha polírozó anyaggal nem polírozható ki, megfelelő géppel és csiszolóval, a lakréteget becsiszoljuk a karcok eltűnéséig. Majd ezt követően tükörfényesre polírozzuk. Nincs szükség magyarázkodásra, mert mi azokat a karcokat is kivettük amelyeket már a tulaj észre sem vett volna.

[ Tekintse meg autópolírozás galériánkat is! ]

Az autó polírozás árában teljesen ingyen végezzük el a külső mosást, polírozás előtt és után, valamint felni tisztítást, gumiápolást és a külső műanyag elemek ápolását 3200 Ft értékben.

Zelenák Mihály

Karcok

karc_abraAlapvetően azt mondhatjuk, hogy minden olyan karc kipolírozható, amelybe az emberi köröm nem akad bele. Az  ábrán is látható, a mély karc “átvágta” a legfelső réteget, így ebben az esetben már nem lehet úgy lekoptatni a szomszédos felületet, hogy a karcot végleg eltüntessük. Ekkor újra kell fújni. A kisebb karcok általában a színtelen lakkréteg felületét “borzolják” fel és eltávolíthatók (például köröm nyomok a kilincsek alatt). Gépkocsik esetében a legfelső réteg vastagsága 45-100 mikron. Egy alapos gépi koptató polírozás gépkocsiknál 3-5 mikron.

 

Miért érdemes bizonyos időközönként políroztatni autónkat?

autopolirozas-niagaracarwash-budapestGépkocsink igényli a rendszeres karbantartást, ápolást. Az idő múlásával a festett felületek folyamatosan veszítenek fényességükből, mattulnak, ezért is érdemes mindig felújító polírozásban és utófényesítésben részesíteni autónkat.

A mattulás elsődleges oka, hogy a mindennap használt járművek fokozott környezeti hatásnak, apróbb sérüléseknek vannak kitéve, de a mattuló karosszériák fénye visszaállítható a megfelelő eljárással és precíz munkával. Az autópolírozás természetesen csak akkor ajánlatos, hogy ha a felület nem kellően sima, nagyon makacs szennyeződésekkel állunk szemben, vagy az UV sugárzás hatására a felület mattá vált, továbbá viszonylag finom karcok esetén is érdemes políroztatni.

Az autópolíroztatás során csak mikronnyival csökken az eredeti festékréteg, ezért emiatt nem kell aggódnia.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg szolgáltatásainkat és árainkat. Látogasson el budapesti autókozmetikánkba, készséggel állunk rendelkezésére!

 

A karosszéria ellenségei

niagaracarwash.hu_.16feb-768x512A gépjárművek ápolásakor azt gondoljuk, hogy elegendő időnként lemosni a külső felületet, néha kiporszívózni belülről – esetleg alkalmanként valamilyen speciális készítmény segítségével áttörölni. Azonban az autók fényezését sajnos nem csak a sár és a por veszélyezteti, sokkal makacsabb és problémásabb szennyeződések is vannak. Az autó polírozása és az autókozmetika segítséget nyújt, ha bekövetkezik a probléma.

De mik a legártalmasabbak a fényezésre?

Az időjárási viszonyokból adódóan sajnos több veszély is van. Azok az autók, amelyek rendszeresen állnak nyáron a tűző napon, hamarabb mattulnak és könnyen kopik a fényezésük. Télen pedig a fagy és a latyak kezdi ki a karosszériát. A sós havas víz sajnos igen hamar rozsdásodáshoz vezet, akkor pedig egy autópolírozás már kevés. A madárürülék sajnos szintén agresszíven kezdi ki a gépjárművek fényezését – ha nem tisztítjuk rendszeresen, komoly foltokat és esztétikai gondokat okozhat.

Ahhoz, hogy ezeket elkerüljük, kocsinkat vigyük rendszeres időközönként szakszerű ápolásra egy autókozmetikába.

Ha Ön is szeretné megvédeni autójának szépségét, előzze meg a bajt és hordja rendszeresen autókozmetikába, ha pedig a védelem már meggyengült, az autópolírozás a tökéletes megoldás!

 

Polírozás árak

személygépkocsi kisterepjáró nagy terepjáró
korrekciós polírozás & Prémium WAX (karceltávolító) 1 lépcsőben (apró mosó karcok eltüntetése) 20 000 Ft 25 000 Ft 35 000 Ft
korrekciós polírozás & Prémium WAX (karceltávolító) 2 lépcsőben (közepesen mély karcok eltüntetése, ami még polírozással, csiszolás nélkül eltüntethető) 30 000 Ft 35 000 Ft 40 000 Ft
karcosságtól függően az elemek becsiszolása & korrekciós polírozás & Prémium WAX (karceltávolító) 3 lépcsőben (tökéletes végeredmény, minden karc eltüntetése, ami még nem vágta át a lakkréteget. akárcsak újrafényezték volna az autónkat! 40 000 Ft 45 000 Ft 50 000 Ft
*1 opcionális: Swisswax Concorso (autókiállítási minőségű WAX) 10 000 Ft 13 000 Ft 14 000 Ft
*2 opcionális: Wolf’s Chemicals Hard Body NANO bevonat (szintetikus karcolásálló) 8 000 Ft 12 000 Ft 14 000 Ft

Minden polírozás tartalmaz egy alapos mosást, felni tisztítást, gumi ápolást/gyurma tisztítást!
A Korrekciós Polírozások után Prémium Carnauba WAX -ok közül választhatnak, és a hátsó lámpatesteket ingyen polírozzuk!
1. lépcső után: Riwax RX10/ Wolf’s Chemicals New Moon
2-3. lépcső után: AutoGlym HD WAX, Riwax Titan Wax

 

Részletesebben a polírozásról

niagaracarwash.hu_polirozas-autopolirozasA polírozás első lépése az autó teljes tisztítása. Fontos, hogy a felületet megtisztítsuk a szennyeződésektől, portól, sártól, bogaraktól, kátránytól, és ehhez a legjobb választás egy alapos gőzborotvázás és egy alapos kézi autó mosás. Ezt követően a makacsabb szennyeződések eltávolítása a hozzájuk kifejlesztett ipari tisztító szerek segítségével. A takarítás itt persze nem ér véget, ugyanis a mikro szennyeződéseket is el kell távolítanunk, méghozzá egy erre kifejlesztett polírozó gyurmával.

Második lépés maga a polírozás, és a karcok eltávolítása. Először durva, majd egyre finomabb pasztákat használunk, majd egy polírozás utáni spray segítségével eltávolítjuk az autó felületéről a felesleges porpasztát.

Harmadik lépés a finom polírozás, mely során az autó egy még mélyebb, szebb fényt kap.

Utolsó lépés a waxolás. A wax megóvja autónkat a napfény, valamint az időjárás káros hatásaitól. Ez a wax réteg általában 6 hónapig védi autónkat. Így – a mosás gyakoriságától függően – fél évente érdemes megismételni.

Ön is szeretné, ha autója újra ragyogna? Forduljon hozzánk! Garantáljuk, hogy járműve a polírozás után olyan lesz, mintha új lenne!

 

Autópolírozás – Ha autóját megviselte a tél

Autópolírozás - Ha autóját megviselte a télA tél sajnos sok szempontból meg tud viselni egy autót. Ilyenkor jóval több a koccanásos baleset, de a sok latyak és só megviseli az autó fényezését is. Amikor ez az időszak elmúlik, beköszönt a tavasz, érdemes beiktatni az autópolírozást.

Az autó polírozásával megakadályozhatjuk, hogy a kisebb sérüléseknél a karosszéria még jobban károsodjon. Ha az autót újra políroztatjuk, a sérülésmentes fényezés elzárja a szennyeződések útját a karosszériától, ezzel megakadályozza a rozsdásodás elindulását, amely már sokkal kevésbé javítható. Mivel a tavasz és a nyár a nagy felhőszakadások szezonja, ugyanakkor az autó komoly UV sugárzásnak van kitéve, fontos, hogy megfelelő védelemmel lássuk el a karosszériát! Ezzel együtt a biztonság érdekében érdemes fényszóró polírozási szolgáltatásunkat is igénybe venni.

Autópolírozásért, fényszóró polírozásért keresse fel csepeli autókozmetikánkat, minőségi szolgáltatásokkal és kedvező árakkal várjuk! Várjuk hívását kárpittisztítási igény esetén is, hiszen a tavaszi megújulás az autóknak is jár!

 

Miért érdemes szakértőre bízni az autópolírozást?

Miért érdemes szakértőre bízni az autópolírozást?Néha mindenkire ráfér egy kis kényeztetés! Természetes, hogy autónk karbantartásáról is gondoskodunk, ha szeretnénk, hogy ismét régi fényében ragyogjon, melyre a legjobb megoldás az autópolírozás!

Természetesen nem mindegy, hogy milyen eszközökkel dolgozunk, így érdemes elgondolkodnunk azon, hogy nekiállunk-e otthon ennek a műveletnek. A jó minőségű vegyszerek ára igen magas, ráadásul, ha nem rendeltetésszerűen használjuk őket, könnyű nagy kárt okozni az autón. Arra is figyelnünk kell, hogy sem nagyon hideg, sem túl meleg időben nem lehet nekiállni az autópolírozásnak, az optimális hőmérséklet kb. 15-20 oC. Szeles időben, a kertben sem túl célszerű elvégezni a műveletet, mert a szálló homok megkarcolhatja a karosszériát. Az optimális hely az autópolírozásra egy garázs, ám az általánosságban gyér fényviszonyok nem teszik lehetővé a precíz munkavégzést.

Mint láthatjuk, javallott betérnünk egy autókozmetikába, ha minőségi végeredményt szeretnénk. Itt reflektorokkal megvilágított műhelyben, hozzáértő szakemberek profi anyagokkal végzik az autó polírozását.

Ha úgy gondolja, járművére ráférne már a fényezés, térjen be Budapesten található autókozmetikánkba, és vegye igénybe autópolírozás szolgáltatásunkat!

 

[ Tekintse meg autópolírozás galériánkat is! ]

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/niagaracarwash/niagaracarwash.hu/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47

YouTube