Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Alvázmosás

Új, kétsoros autómosónkban alvázmosással is várjuk kedves vendégeinket!

alvazmosas-001   alvazmosas-002 alvazmosas-003   alvazmosas-004

Alvázmosás árak

 

IMG_1554

 

Az alvázmosás fontosságáról bővebben

Az alvázmosás fontosságáról bővebbenAhhoz, hogy gépjárművére hosszú távon számíthasson, számos befolyásoló tényezőre kell odafigyelnie, főként a karbantartási munkálatokra, amikhez szorosan kapcsolódik az autó rendszeres tisztíttatása is! E téren kiemelt figyelmet kell fordítania az alvázmosásra, amit feltétlenül szakemberre kell bízni, hiszen nem mindegy milyen technikával és vegyszerekkel történik a gépjármű ezen részének takarítása!

Az alvázmosást érdemes évszakváltásokhoz igazítani, így jelenleg nagyon is aktuális, hogy megbízható autókozmetikát keressen a feladat elvégzéséhez! Sokan az alvázmosást automata rendszerekkel oldják meg, ami nem túl előnyös megoldás, hiszen egy szakember megfelelő eszközökkel sokkal alaposabb munkát képes végezni, aminek során a kényesebb részeket finomabb technikával tisztítja meg.

Ha minket választ, garantáljuk, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, hiszen szakembereink körültekintő, precíz munkával valósítják meg autója alvázmosását! Keressen minket bizalommal!

csereauto-javitas-idejere

Csereautó a javítás idejére!

Új szolgáltatásként szalonunkban csereautó igényelhető a javítás idejére, továbbá bevezettük a “Hozom-viszem” szolgáltatást, így ha kéri, elmegyünk autójáért, és vissza is visszük Önnek.

Tovább
borfestes-bor-felujitas

Bőrfestés, bőr felújítás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel, ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, az ülés kiégett, kiszakadt, összefirkálták vagy színe már nem illik az adott környezetbe

Tovább
karosszeriajavitas-fenyezes

Karosszériajavítás, fényezés

Karosszéria lakatos műhelyünk teljes körű, magas színvonalú referenciáival várja kedves vendégeit. Vállaljuk céges flották kezelését, autóparkok szervizelését is.

Tovább

NÁLUNK MINDENT EGY HELYEN TALÁL!

Az autókozmetikai szolgáltatásoktól egészen a karosszériajavításig, autófényezésig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook

YouTube