Autómosás galéria
Kárpittisztítás galéria
Autó polírozás galéria
Fényszóró polírozás galéria

Alvázmosás

Új, kétsoros autómosónkban alvázmosással is várjuk kedves vendégeinket!

alvazmosas-001   alvazmosas-002 alvazmosas-003   alvazmosas-004

Alvázmosás árak

 

IMG_1554

 

Az alvázmosás fontosságáról bővebben

Az alvázmosás fontosságáról bővebbenAhhoz, hogy gépjárművére hosszú távon számíthasson, számos befolyásoló tényezőre kell odafigyelnie, főként a karbantartási munkálatokra, amikhez szorosan kapcsolódik az autó rendszeres tisztíttatása is! E téren kiemelt figyelmet kell fordítania az alvázmosásra, amit feltétlenül szakemberre kell bízni, hiszen nem mindegy milyen technikával és vegyszerekkel történik a gépjármű ezen részének takarítása!

Az alvázmosást érdemes évszakváltásokhoz igazítani, így jelenleg nagyon is aktuális, hogy megbízható autókozmetikát keressen a feladat elvégzéséhez! Sokan az alvázmosást automata rendszerekkel oldják meg, ami nem túl előnyös megoldás, hiszen egy szakember megfelelő eszközökkel sokkal alaposabb munkát képes végezni, aminek során a kényesebb részeket finomabb technikával tisztítja meg.

Ha minket választ, garantáljuk, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, hiszen szakembereink körültekintő, precíz munkával valósítják meg autója alvázmosását! Keressen minket bizalommal!

KÖVESSEN BENNÜNKET a Facebook közösségi oldalon is, és legyen naprakész!

Facebook


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/niagaracarwash/niagaracarwash.hu/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47

YouTube